Известие

Collapse
No announcement yet.

1.4TS Чип

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Голфа е 4-ка 2003-та с 1.6 16В 105коня сток и ме разминаваше докато бях със стоковото ЕКУ с около 3 коли м/ду нас, като в последствие скъсих дистанцията на половин кола между нас с мегата и леко връщане на смукателния вал на 400м. Сега мисля да му пръсна мозъка като победа под 30м няма да я броя за такава

Comment

Е не трябва да има проблеми успех
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Момчета ето обещаното клипче на алфонсо на 1.4бар 0-160. Колата съм я мапнал до 1.5бар но се кара на не повече от 0.8бар. през деня. Качвам го в другия ми профил засега, защото старта с голфа се отложи за другата седмица, а искам да го споделя с вас. Мисля че Алфредо добре ускорява имайки предвид че е 1.4 със сток карантия.

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

http://vbox7.com/play:68eb758241

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

Само да вметна че в колата има човек до мен, който снима.

Comment

Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщение
          Момчета ето обещаното клипче на алфонсо на 1.4бар 0-160. Колата съм я мапнал до 1.5бар но се кара на не повече от 0.8бар. през деня. Качвам го в другия ми профил засега, защото старта с голфа се отложи за другата седмица, а искам да го споделя с вас. Мисля че Алфредо добре ускорява имайки предвид че е 1.4 със сток карантия.

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

http://vbox7.com/play:68eb758241

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

Само да вметна че в колата има човек до мен, който снима.
          Не знам дали е от качеството на клипа но колата ми се струва, че не върви особено повече от предишния клип.

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
            Не знам дали е от качеството на клипа но колата ми се струва, че не върви особено повече от предишния клип.
            Нещо се бъкаш
            Сега като засичам по секудните долу от 0 до 100 ги прави за около 7.5, което е супер постижение, колата върви брутално яко! Предният път с мегата бе за около 10сек.
            Браво!
            Now: 156 2.5 V6 24V
            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Не я сравнявайте само 0-100. На стария клип когато е атмосферна 0-140 вижте там времето за ускорение. Мисля че сега 0-140 е доста по-надолу. Принципно както казах нямам никакви състезателни цели и изисквания точно към тази кола. Идеята беше единствено да живне малко от малко и да не ме изпреварва куцо и сакото. Като цяло на мен ми харесва сега и по-точно казано - не ме дразни мудността която имаше преди имайки предвид бюджета вложен в нея. Имам си драг кола с която карам по драг състезанията и има време 10.8/400м с 231км терминална. Имам и стрийт 4х4 която също има не лошо записано време от 11.3/400м до момента, макар и с проблеми на въпросния старт, за която имам също цел 10.хх. Алфата я направих понеже някой части за турбо проекта ги имах и имах мотивация и желание.

Comment

А как се усеща колата спрямо другите? Понеже преди време с един приятел си разменихме GSI16v Astra и моето 145QV и определено QV-то се чустваше много по-живо и по-фън за каране и следоветелно се усещаше, че повече върви, но знаем всички резултата накрая. Затова просто питам как е емоцията в автомобила след цялата конверсия? Според мен е много приятна и забавна за каране... с какви гуми и окачване си?
                Last edited by italfen; d.m.y г., 18:37.
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Не я сравнявайте само 0-100. На стария клип когато е атмосферна 0-140 вижте там времето за ускорение. Мисля че сега 0-140 е доста по-надолу.
                  '

Има логика, 140 се постигат доста по-бързо от предния клип! Екстра е колата!

Comment

Ако може някой да ми каже как да цитирам пост, защото не ми се отдава нещо. Отностно поста на Italfen: Ми как се усеща? Усеща се като нормална кола, малко по-бърза от средното ниво на улицата или по-скоро средното. Определено не е нищо особено, нищо не очаквам от нея, всички знаем 1.4 ТС какъв спреляк е и аз се радвам, че вече не е спреляка какъвто беше като сток автомобил - не ме дразни. Не искам да се изтъквам или самозалъгвам, стъпил съм здраво на земята и знам че не карам сувалка. Всички знаем, че днеска падаш - утре биеш. Относно окачването както и всичко друго е сток. Гуми - зимни.

Comment

Ако може някой да ми каже как да цитирам пост, защото не ми се отдава нещо. Отностно поста на Italfen: Ми как се усеща? Усеща се като нормална кола, малко по-бърза от средното ниво на улицата или по-скоро средното. Определено не е нищо особено, нищо не очаквам от нея, всички знаем 1.4 ТС какъв спреляк е и аз се радвам, че вече не е спреляка какъвто беше като сток автомобил - не ме дразни. Не искам да се изтъквам или самозалъгвам, стъпил съм здраво на земята и знам че не карам сувалка. Всички знаем, че днеска падаш - утре биеш. Относно окачването както и всичко друго е сток. Гуми - зимни.
                      За цитат колега, който искаш да цитираш под неговия пост от десния му край има 3 правоъгълничета, на едното пише Цитат! Натискаш го и ти излиза директно да пишеш и то си цитира каквото иска! Сега се сетих, ти си Пешо или поне така те наричат в други форуми и знам че се занимаваш все с бързи коли! Радващо е че по някакъв начин тази кола те е накарала да се занимаеш с нея, а не да я смениш с друга по-бърза! Иначе евала за голфа който направи, сериозна машина!
                      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Пешко съм да позна ме. Бързи бързи колко да са бързи? В рамките на 10-те секунди Благодаря ти за инфото за цитата - малко по-различно е от VW форума.

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

И пак не успях да те цитирам. Опитах се да те цитирам така както ми написа по-горе и като най-долен пост се вижда само това което съм написал без цитата на този който искам да цитирам. Честно да си кажа за момента ми е по-лесно да направя бърза кола, отколкото да цитирам някой тук.

Comment

Пешко съм да позна ме. Бързи бързи колко да са бързи? В рамките на 10-те секунди Благодаря ти за инфото за цитата - малко по-различно е от VW форума.

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

И пак не успях да те цитирам. Опитах се да те цитирам така както ми написа по-горе и като най-долен пост се вижда само това което съм написал без цитата на този който искам да цитирам. Честно да си кажа за момента ми е по-лесно да направя бърза кола, отколкото да цитирам някой тук.
                          Ма що не тури едно нитро а са мъчи със скраПа
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Обмислях и вариянта с нитрото, но го нямам винаги и нямаше да е по-бърза от сега колата, а и част от частите за турбо конверсията ги имах.

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

В общи линий се получи че слагах по колата това дет имах

Comment

Мен лично ме кефи идеята малколитражка с турбо и много се надявам да се продължи проекта.

Comment

Не виждах друг начин да накарам спреляка да тръгне и то най-вече за тези пари. Проекта едва ли ще се продължи, защото от тук нататък става цена на конска сила по-скъпо и нерентабилно. Единственото което бих променил е ако се разсече това 1.4 да го направя 1.6 и оттам да изкарам още 30-40 коня, и там ще спра окончателно.

Comment

Working...
                                X